Cum alegi un aparat de aer conditionat bun?

aer conditionat

Aparatele de aer conditionat devin din ce in ce mai dorite de oameni, deoarece ele transforma un mediu greu suportabil intr-unul confortabil. Si cum cererea este in continua crestere, bineinteles nici oferta nu se lasa mai prejos. Putem gasi pe piata o multime de aparate de aer conditionat, cu diverse specificatii tehnice, cat mai performante, pentru a ne oferi cat mai mult confort, deci avem de unde alege.

Alegeti aparatul in functie de locul amplasarii

Este foarte important ca atunci cand alegem sa folosim aparatul de aer conditionat, sa stim exact pentru ce vrem sa il achizitionam, apartament, casa, birouri, spatii comerciale, pentru a face alegerea cea mai buna. Un aparat de aer conditionat bun nu inseamna sa fie produs de o marca foarte populara, ci sa fie cat mai performant si sa se potriveasca fix pe necesitatile fiecaruia. Daca vrei sa aflii mai multe detalii citeste cum sa alegi cel mai bun aparat de aer conditionat!

Inainte de a alege produsul, trebuie sa ne documentam foarte bine, sa stim ce ne ofera piata, ce vrem defapt de la aparatul ce il vom achizitiona si ce pret vom plati pentru el. Tehnologia evolueaza intr-un ritm foarte alert, mai ales cand vine vorba de obiecte electronice pe care oamenii din ce in ce mai des doresc sa le utilizeze si fiecare vrea sa detina tot ce este mai bun. Un aparat de aer conditionat bun, inglobeaza o multime de elemente ce trebuie avute in vedere inainte de a-l achizitiona.

magazine blackfriday

Atentie la puterea aparatului (BTU/h)

In primul rand este importanta puterea aparatului care este exprimata in BTU/h, adica British Thermal Units/hour, care trebuie aleasa tinand cont de marimea spatiului si de existenta altor surse de caldura in cadrul acestuia. Daca nu se alege puterea corecta, aparatul risca sa aiba o durata de viata mai mica, deoarece va fi fortat sa functioneze.

Atentie la consumul aparatului

In al doilea rand, trebuie avut in vedere consumul aparatului. Acesta este reflectat prin pret, dar in sens invers. Deci un aparat de aer conditionat care are un pret mai ridicat, va avea un consum mai redus, fapt pe care orice persoana il doreste. Majoritatea nu stiu acest lucru si aleg sa plateasca un pret mai mic, dar pe parcurs vor observa ca vor plati mai mult pentru consum si vor regreta ca nu au platit mai mult la inceput pentru achizitionarea aparatului. Toate aceste se vor regasi in cadrul aparatului sub denumirea de “Clasa de energie”.

Extraoptiuni

In al treilea rand, un aparat de aer conditionat poate fi numit bun, daca pe langa specificatiile de mai sus, mai are si alte optiuni avansate, unde tehnologia isi pune si mai mult amprenta. Printre acestea se pot identifica: optiunea de a face un zgomot cat mai mic, pentru a nu fi deranjant, optiunea de incalzire, caz in care aparatul trebuie sa fie un model inverter, precum si diverse optiuni de reglaj in timpul functionarii. Se mai pot mentiona si detalii precum existenta unor filtre antibacteriene sau dezodorizante, pentru un confort si siguranta cat mai ridicate.

Aparate de aer conditionat ieftine – Black friday Romania

Daca cauti sa cumperi un aparat de aer conditionat ieftin, trebuie sa iei in calcul, cel mai bun moment pentru cumpararea unui astfel de aparat. Chiar daca nu o sa va vina sa credeti, iarna, este momentul ideal cumpararii si montarii unui aparat! Pe de o parte pentru ca cererea este scazuta, astfel incat preturile sunt mai mici, iar in al 2 lea rand, pentru ca poti profta de Blackfriday Romania, atunci cand sunt cele mai mai reduceri la electrocasnice, inclusiv la aparatele de aer conditionat.

Exista numeroase promotii la aparatele de aer conditionat pe site-urile de profil, cu echimapemte de racire, ventilare, dezumidificare sau incalzire in perioadele de primavara si toamna.

Aer condiționat ieftin review, recomandare

Aparat de aer conditionat Star-Light, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Inverter, ACM-12FORS, kit instalare inclus

Dotat cu agentul frigorific de ultima generatie R32 si numeroase functii extrem de utile ca Sleep/Night mode, Timer sau Follow me, aparatul de aer conditionat Star-Light surclaseaza cu succes multe din aparatele de aer conditionat mult mai scumpe.

aer conditionat star light acm-12fors

Cu capacitate de racire de 12000 BTU, dotat cu tehnologia inverter, aparatul de aer conditionat Star-Light, 12000 BTU, Clasa A++/A+, ACM-12FORS raceste foarte bine, fiind foarte silentios.

Pro:
– silentions (de-abia se aude fluxul aerului)
– afisaj al temperaturii in unitatea interioara
– multiple moduri de operare – auto, cold, heat, dry sau fan
– consum redus de energie, Clasa A++
– functii programabile: Sleep, Follow Me si Night Mode

La pretul de 1249 lei la acest moment, aparatul poate fi cumparat din acest magazin aici, fiind recomandat o alegere excelenta, ca si raport calitate/pret.

Mai mult decat atat, Kit de instalare al aparatului este inclus in pachet, acesta continand: tevile agentului frigorific – 3m, cablul electric – 3m si izolatia.

Cu toate acestea pentru o siguranta cat mai mare ca se va alege aparatul de aer conditionat potrivit si la un raport calitate-pret cat mai convenabil, trebuie consultat si un specialist in acest domeniu, pentru a fi siguri ca von achizitiona exact ce avem nevoie si ca vom fi multumiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.