De ce purificator online?

Purificatoarele, sistemele de filtrare aer sau aparatele aroma terapie au efecte benefice pentru organism! Pe langa aerul curat si de calitate obtinut (scapi de 99% de praf si alergeni) utilizarea purificatoarelor de aer s-a dovedit benefica intr-o serie de afectiuni respiratorii: rinite, sinuzite, laringite, astm bronsic etc!

Ce trebuie sa stim inainte de a cumpara?

Avand in vedere variatia de modele, firme, functii oferite si pret alegerea unui purificator bun poate fi o incercare dificila! Nu sunt simple aparate pe care le probezi in magazine. Aceste aparate trebuie testate in timp pentru a vedea modul in care se comporta si efectele lor! Daca ai cumparat un aparat de purificare a aerului dintr-un magazin traditional si nu esti multumit de el, atata timp cat el functioneaza este aproape imposibil de returnat sau schimbat!

De ce sa cumperi purificator online?

Pe internet lucrurile stau altfel deoarece beneficiezi de garantia de retur!

Dreptul de retur in termen de 10 zile este reglementat de Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

purificatoare aer

Beneficiezi de extragarantii!

In plus pe internet cele mai multe magazine ofera extragarantii! Astfel in cele mai multe cazuri poti beneficia de garantie de retur de pana la 30 de zile, fara intrebari suplimentare, fara batai de cap.

Vei gasi purificatoare mai ieftine decat in magazinele de profil!

In general pretul produselor pe internet este comparabil mai mic cu cel din magazinele de profil. Si asta dintr-un motiv simplu: costurile pentru un magazin online sunt mai reduse decat in cazul unui magazin normal, implicit si preturile vor fi mai mici!

Beneficiezi de promotii spectaculoase!

Magazinele online ofera promotii spectaculoase, de exemplu Black Friday, ziua in care magazinele online ofera cele mai mari reduceri din an!

Documenteaza-te inainte de a cumpara!

Daca nu esti hotarat despre purificatorul pe care vrei sa il cumperi, intr-un magazin real exista o singura posibilitate: intreaba vanzatorul! Parerea acestuia poate fi subiectiva, in interesul de a vinde produsul respectiv. Pe internet poti citi reviewuri, poti afla pareri sau poti cauta cel mai mic pret.

Cum cumperi online?

Cel mai simplu mod de a cumpara online este sa comanzi produsul si sa il achiti la livrare – FARA RISCURI! Transportul se face prin curier, iar in majoritatea cazurilor transportul fiind gratuit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *