Despre filtre

Inainte de a cumpara un purificator de aer este important sa cunoasteti filtrele aparatului. Ce filtre are aparatul, cat de des trebuie schimbate si cum pot functiona acestea in conditii optime.
Costurile de intretinere a filtrelor pot fi insemnate! Cand cumparati un purificator trebuie luate in considerare si aceste costuri. Un aparat foarte ieftin la achizitie poate avea costuri de intretinere foarte mari, nefiind rentabil!

Filtru carbon activ

Este folosit pentru absorbtia gazelor toxice, mirosurilor sau a particulelor daunatoare sanatatii (retine particulele microscopice de praf din incapere).

Filtrul de inalta efienta HEPA

Este cel mai eficient tip de filtru de aer pentru retinerea prafului, alergeniilor, bacteriilor, virusilor, cat si a particulelor de dimeniuni foarte mici (0.1-0.3 microni). Purificatoarele ce au acest filtru pot fi folosite pentru tratarea diferitelor alergii. Acest filtru este si mai scump!

purificatoare aer

Filtrul cu oxidare fotocatalitica (TiO2)

Pe langa faptul ca reduce eficient substantele chimice, bacteriile, virusii si mirosurile, acesta actionand la nivel de celula nu mai permite multiplicarea lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.